Леся Нікітюк, яка лишень недавно заінтригувала фанатів "обручкою", вже встигла її "загубити". Зате знайшла молоко буйвола - ніколи не знаєш, де знайдеш, а де загубиш.

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати таку величезну армію шанувальників свіжими кадрами зі свого життя, а також веселити різними історіями.

Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, відобразивши свою руку на тлі чистого блакитного неба. Так, артистка похвалилася манікюром з різнобарвним покриттям на нігтях, який вперше за три роки зробила самостійно, без походу в салон краси. Зірка доповнила образ золотими каблучками, які красувалися на вказівному і безіменному пальці правої руки, а також мізинці.

Леся Нікітюк, фото Instagram
Леся Нікітюк, фото Instagram

Фанати телезірки припустили, що вона натякає на обручку, а отже на швидке одруження. Однак, вони не довго раділи - Леся вже встигла "загубити" каблучку.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нікітюк поділилась в Insta Stories кадром, на якому вона з тим же манікюром, але вже без "обручки".

Леся показала моцарелу з молока буйвола, яку десь відшукала. Назву виробника вона заховала долонею.

"Вона просто бомбісімо", - каже телезірка

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

скрін з відео Лесі Нікітюк
скрін з відео Лесі Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітюк похвалилася обручкою на безіменному пальці

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк розповіла про дивні події в житті