Працівниця Укрпошти відмовилась розмовляти українською та одягати маску: "Такіє всє умниє, прям капець"

Працівниця Укрпошти, відмовилася обслуговувати клієнта українською мовою, а також одягати медичну маску. Черговий мовний скандал цього разу стався у рідному місті президента України - Кривому Розі. Та ще й у районі, який має "брендову" назві - на 95 Кварталі. Саме там у відділенні Укрпошти клієнту не лише відмовили в обслуговуванні українською, а ще й нахамили.

Працівниця Укрпошти з Кривого Рогу відмовилась розмовляти українською, скрін з відео
Працівниця Укрпошти з Кривого Рогу відмовилась розмовляти українською, скрін з відео

Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в Insta Stories кумедний ролик підписника.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тіна Кароль і Дан Балан, фото з Instagram
Тіна Кароль і Дан Балан, фото з Instagram

Самотня Леся Нікітюк помацала ніжні кулі буйвола: "Просто бомбісімо"

Леся Нікітюк, яка лишень недавно заінтригувала фанатів "обручкою", вже встигла її "загубити". Зате знайшла молоко буйвола - ніколи не знаєш, де знайдеш, а де загубиш. Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк, яка зібрала в Instagram 3,6 мільйона підписників, не стомлюється радувати таку величезну армію шанувальників свіжими кадрами зі свого життя, а також веселити різними історіями.

Леся Нікітюк, фото Instagram
Леся Нікітюк, фото Instagram

Лобода послала сигнал "SOS" і показала кицьку

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами свого життя. В Instagram за її насиченим і цікавим творчим, професійним та особистим життям стежать 6 мільйонів осіб. Однак іноді вона любить у себе в акаунті подуріти і поруч з особистими Stories, де показує свій день, опублікувала кумедний ролик з милою кішечкою.

Арсен Мірзоян отримав бонус на рік Бика в компанії чарівної незнайомки

Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує тисячі своїх шанувальників в соціальних мережах публікаціями зі свого особистого і професійного життя. Цього разу артист в Stories Instagram показав нетипове фото з жінкою для його сторінки.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Вдівець Фріске Шепелєв зізнався в ніжних почуттях до Зеленського: "Дуже люблю"

Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто ділився з багатотисячною армією шанувальників особистими фото і відео в соцмережі Instagram. Цього разу 38-річний артист вирішив відповісти на питання багатотисячної аудиторії в Insta Stories.

Дмитро Шепелєв та Володимир Зеленський, колаж
Дмитро Шепелєв та Володимир Зеленський, колаж