Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує тисячі своїх шанувальників в соціальних мережах публікаціями зі свого особистого і професійного життя.

Цього разу артист в Stories Instagram показав нетипове фото з жінкою для його сторінки. Зазвичай, якщо в кадрі з артистом на особистій сторінці з'являється жінка, то це його дружина Тоня Матвієнко, дочка відомої української артистки Ніни Матвієнко.

Однак зараз він показав, який подарунок йому піднесли на честь Китайського нового року, настання року бика від компанії з організації свят Kiwi Party і сфотографувався з однією зі співробітниць, яка і вручала йому подарунок.

Арсен позує в стильному образі, водолазці чорного кольору з квітами на рукавах, чорних брюках і туфлях. Дівчина поруч з ним теж вибрала чорний тотал лук. Але на ній надіто плаття-сорочка незвичайного крою.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На цей раз Мірзоян на своїй сторінці в Instagram в розділі stories поділився кумедним фото. Артист показав своїм передплатникам фото засніженого гриля-барбекю, який був дуже схожий на яйце, при цьому Мірзоян тегнув під цим фото популярну компанію, яка виробляє шоколадні яйця з сюрпризами.

Раніше ми повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Також "Знай.uа" писав, що Арсен Мірзоян показав відморожене яйце.