Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося кілька яскравих фото і відео, адже красуня після успішної прем'єри прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де незабаром з'явиться безліч відео із зіркою.

Тіна навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, взявши участь у записі кількох спільних танцювальних роликів і відповідаючи на питання у відвертих інтрев'ю. Також красуня взяла участь у власному челленджі, суть якого полягає в тому, щоб заспівати пісню "Скандал" або рухатись під музику, сидячи на плечах свого партнера.

@top_team_housee

Очередной скандал 🔥 #topteamhouse @tinakarol

♬ оригинальный звук - МЫ - ТОП ТИМ 🌟

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для походу в гості до Тор team house зірка вибрала досить спокусливе вбрання - латексні облягаючі штани чорного кольору, топ з довгим рукавом в сітку і шкіряні чобітки. Разом з юними блогерами Кароль грайливо сиділа на плечах, ритмічно рухаючись під свій хіт.