Відома російська співачка Алла Пугачова стала виконавицею пісні в головному новорічному фільмі в СРСР"Іронія долі". Комедія вийшла на екрани в 1975, а старше покоління і тепер з теплотою згадує улюблених персонажів.

Цього разу у фан-акаунті Пугачової згадали уривок з фільму, де звучить голос Алли Борисівни, коли Барбара Брильська "співає мені подобається, що ви хворі не мною" і режисера фільму Ельдара Рязанова.

При цьому режисер Ельдар Рязанов, якого не стало 5 років тому, розглядав Пугачову на головну роль в якості актриси, але після згоди Брильської їй відмовили парою фраз. Їх суть зводилася до того, що їй потрібно подорослішати.

"5 років ці герої приходять під голос Алли в наш новорічний будинок молодими і красивими. Промайне сумне:" адже Рязанова більше немає з нами", але тут же улюблений сюжет захоплює, печаль випаровується - всі живі, здорові і щасливі ☺ ♥️ наступний Новий рік буде без Андрія Мягкова. Таке життя. Світла пам'ять🕯", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники творчості Пугачової і Рязанова залишили безліч теплих слів і побажали світлої пам'яті і відзначили, який гарний некролог вийшов. Також шанувальники висловили жаль, що йде плеяда талановитих людей.

"який гарний некролог", "всіх втрачаємо", " йде плеяда великих талановитих людей...... Світла пам'ять"," світле пам'ять", " світла пам'ять!🙏🙏🙏♥️♥️♥️", "Йдуть Великі...... Вони з дитинства, і таких більше не буде😢 Царство Небесне"," Пам'ятаємо, сумуємо", " фільм на всі часи!", "Для мене пісня, фільм, актор Андрій Васильович, все з дитинства. І нічого ніколи вже не буде, як раніше", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Пугачову перестали обожнювати навіть віддані фанати.

Як повідомляв "Знай.uа", діти Галкіна і Пугачової зухвало "потролили" зіркового татка.

Також "Знай.uа" писав, що у Clubhouse знайшли Пугачову, розкриті секрети Кіркорова і Галкіна, Баскову теж дісталося.