Споживачів газу приголомшили незрозумілими платіжками за січень

Від початку 2021 року коефіцієнти приведення до стандартних умов, а саме "температурні коефіцієнти" при визначенні обсягу спожитого газу не відображаються у квитанціях, однак з'явилася нова проблема.
Виявилося, що багато споживачів нарікають на те, що "температурні коефіцієнти" включені у вартість розподілу (доставки).

Газ, кадр з відео
Газ, кадр з відео

Новий безвіз і санкції Росії: Денис Шмигаль розповів про важливі зміни у відносинах з ЄС

Скандальні рішення Конституційного суду України, нова форма безвізу, створення "Міжнародної кримської платформи" і санкції проти Росії – усі ці теми днями були обговорені на 7-му засіданні Ради асоціації між Україною та ЄС. Про те, чого чекати українцям у майбутньому і, безпосередньо, у 2021 році, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів особисто, прибувши 19 лютого до Парламенту на Годину запитань до Уряду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Верховна Рада - фото з сайту Верховної Ради України
Верховна Рада - фото з сайту Верховної Ради України

Платити за опалення можна в рази менше: українцям показали схему

Платіжки за тепло можуть стати менше. Про це розповів експерт, аналітик ГО "Антикорупційний штаб" Родіон Хомяков. Фахівець розповів, що в Україні зараз діє дві програми з енергоефективності.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

У Києві водій з кулака вбив пішохода - його затримали, але виправдовують

У Києві водій Hyundai Sonata вийшов з автомобіля і побив пішохода до смерті. Завдяки відео в Інтернеті, відомо, що йому вистачило всього кілька ударів, щоб представники швидкої допомоги констатували смерть, що настала до їхнього приїзду.

У Києві водій з кулака вбив пішохода
У Києві водій з кулака вбив пішохода

Матері-одиначки залишилися без копійки за душею

Українці просять президента Володимира Зеленського переглянути та повернути виплати матерям-одиначкам. А також прискорити процес виплат протягом місяця. Про це йдеться у петиції на сайті Президента України, яка з'явилася 19 лютого 2021 року.

немовля / фото: Pixabay
немовля / фото: Pixabay