Сьогодні, 19 лютого 2021 року в українській столиці — Києві — водій Hyundai Sonata вийшов з автомобіля і побив пішохода до смерті.

При цьому, завдяки відео в Інтернеті, відомо, що йому вистачило всього кілька ударів, щоб представники швидкої допомоги констатували смерть, що настала до їх приїзду. Спочатку водій зник з місця трагедії і правоохоронці оголосили план "Перехоплення".

Незабаром його затримали на перехресті Братиславської-Стальського. Правоохоронці зреагували миттєво. Водієм виявився громадянин Азербайджану 1992 року народження.

"За попередніми даними, водій в ході конфлікту з пішоходом, вийшов з машини і кілька разів вдарив останнього. В результаті отриманих травм чоловік помер. Водій з місця події зник і після оголошення оперативного плану "Перехоплення" був зупинений екіпажами патрульної поліції на лівому березі", - повідомляє Надія Максимець.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Померлий же - киянин, 1969 року народження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 КК України. Вирішується питання про повідомлення водієві про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі Печерського УП під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №6 здійснюють досудове розслідування. Тоді як в інтернеті безліч людей виправдовують дії водія, так як пішохід знаходився в стані алкогольного сп'яніння, будучи з пляшкою в руці.

Нагадаємо, неадекват переїхав мати з коляскою після зауваження про паркування

Як повідомляв "Знай.ua", киянка застала кур'єрів Glovo за ганебним заняттям - "Якщо мене підріжуть…"

Знай.ua писав, у Львові Київський турист "зловив" головою шматок льоду на побаченні: замість романтики