Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Світлана Лобода, скріншот: YouTube
Світлана Лобода, скріншот: YouTube

Нещодавно 38-річна зірка повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Цього разу співачка поділилася в своїх Insta Stories торішнім сюжетом російського телеканалу "МузТВ", в якому вона заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

"Один з найкращих треків у моїй кар'єрі – пісня під назвою "Superstar", - зізналася Лобода.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Світлана Лобода, скріншот з Insta Stories

Автор хіта Артем Іванов розповів, що створювати якісну музику українських артистів зобов'язали на законодавчому рівні.

"Я сам з Києва, тому мені в цьому сенсі простіше судити... У нас вся команда, яка працює з Лободою, практично вся з України, включаючи саму Свєту. З 2005 року був такий закон, який зобов'язував радіостанції ставити український контент незалежно від мови. Я думаю, це дуже багато зіграло, тому що радіостанції необхідно було заповнювати якісною музикою", - розповів хітмейкер.

Артем Іванов, скріншот с Insta Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода нарешті показала молодшу дівчинку, виступили разом. Співачка опублікувала миле відео з "Голос.Діти".

Також портал Знай.uа писав, що Лобода занадто високо задерла мереживну сукню і засвітила зайве.