Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, розмістила в Insta Stories кумедний ролик на тему колишніх коханих.

Так, у кадрі можна побачити невеликий уривок з фільму "Охоронець кілера" (2017 рік) з Сальмою Хайєк і Семюелем Л. Джексоном в головних ролях. В одному з епізодів акторка говорить по телефону таку зухвалу фразу: "Шо тобі треба, даремний шматок л*йна?"

У підписі до відео вказується "коли дзвонить колишній", а потім грає нова пісня Кароль під назвою "Скандал". Варто зазначити, що вийшло досить провокаційно і водночас життєво. Можливо, таким чином співачка натякає шанувальникам, що вони з Даном Баланом вже не перебувають у відносинах.

Сальма Хайек, скріншот з Insta Stories Тіни Кароль

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль ексклюзивно для телеканалу "1+1" розповіла, як проходили зйомки кліпу і прокоментувала ситуацію з колегою Олею Поляковою.

Нагадаємо, Тіні Кароль дісталося від українок за літаючий стілець і латекс: "Що шикарного? Дістали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль у лакових брюках навчила крихіток з TikTok "скандалити".