Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" приїхала в рідний Хмельницький, щоб відвідати там родичів. У своїх Insta Stories Леся розмістила красиві знімки з нової фотосесії з її улюбленим вихованцем породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік (Рафаель).

У кадрі Нікітюк позує в спокусливому чорному костюмі – короткому піджаку і міні-спідниці, яка відкрила її довгі стрункі ноги. На руках 33-річна телезірка тримає пухнастого Рафіка.

"Малої свин", - смішно підписала знімок ведуча Нового каналу.

Леся Нікітюк з Рафіком, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Леся Нікітюк з Рафіком, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк прокоментувала скандал між Тіною Кароль і Олею Поляковою. Відомо, що все почалося з того, що суперблондинка на шоу "Маска" назвала колегу "плакальницею на похоронах".

Нагадаємо, "холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк пояснила, чому відмовилася від "Холостячки": "Білосніжку і сім гномів всі бачили".