Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу на офіційній сторінці телеканалу "1+1" розмістили свіжий ролик з 35-річною зіркою, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Так, в кадрі показали закулісся зі зйомок шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл". Вже 6 березня відомі українські особистості перетворяться на зірок світового шоу-бізнесу під хіти, яких знають і люблять усі. Відомо, що ведучою проекту стала Тіна Кароль.

"Яскраві образи, неймовірні хореографічні постановки та цікаві перевтілення! Вже 6 березня в ефірі 1+1 відбудеться прем’єра грандіозного шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл" 👄 А поки дивись бекстейдж зі зйомок ведучої шоу Тіни Кароль. Ділись враженннями, як тобі образи співачки?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Кароль найкраща, крута і талановита ❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Вона супер, обов'язково буду дивитися це шоу", "Ви молодець і трудоголік. Моє захоплення. Навіть вчорашнє фото з Настею не зіпсувало про Вас думку", - написали коментатори.

Нагадаємо, Тіні Кароль дісталося від українок за літаючий стілець і латекс: "Що шикарного? Дістали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль у лакових брюках навчила крихіток з TikTok "скандалити".