Наші читачі вже давно не бачили новин про головного радикала України Олег Ляшка. Так, з'явилася інформація про нещодавній конфлікт "радикала" Ляшка і глави НАЗК Новікова.

Виявляється, глава Нацагентства із запобігання корупції Олександр Новіков заявив, що лотерейний квиток з виграшем, який належить Олегу Ляшку - підробка, після цих слів і понеслося, справа доходить до суду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Ляшка в мережі Facebook.

Публікація Олега Ляшка, скріншот: Facebook
Публікація Олега Ляшка, скріншот: Facebook

"Заява голови НАЗК про те, що я підробив якийсь лотерейний квиток - абсолютна брехня! Нехай покаже цей підроблений лотерейний квиток і будь-який документальний доказ про підробку. Їх не існує в природі, крім як в брехливих фантазіях повністю залежного від влади глави НАЗК.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тому наступного тижня я звернуся до суду з позовом про захист честі і гідності. Я на 1000000% впевнений, що виграю цей суд, тому що чесно декларують свої доходи і чесно плачу податки, на відміну від моїх опонентів. Шкодую, що скасовано дуелі. Я б уже пристрелив цю брехливу скотиняку, ніж роками чекати судового рішення.", - пише Олег Валерійович.

До слова, підписники Олега Ляшка та інші користувачі мережі почали активно коментувати ситуацію: "Писали ще, що вам за таку брехню можуть дати штраф і виправні роботи", "Судова забава - виграшна справа", "Немає ані в кримінальному, ані в цивільному кодексі, жодної статті, де дуель згадується.", "Судитися в цій країні теж лотерея", "Ви молодець, все у вас буде добре".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, лобістське зниження ПДВ для аграріїв-олігархів коштуватиме українцям мінімум 8 мільярдів - Ляшко.

Як повідомляв Знай.иа, щасливий Олег Ляшко показав своє нове кохання: "Незабаром весна".

Знай.иа писав, улюблениця Ляшка Злата Огневич засвітила обручку.