З Одеси прийшли дуже тривожні новини, які змусять українців ще раз задуматися над тим, що відбувається в даний момент з мораллю в суспільстві. З'явилася інформація і докази того, що охоронці міського торгового центру "Афіни" жорстко познущалися відвідувачем.

За словами джерел, хлопець, над яким жорстоко познущалися, страждає від психологічного захворювання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

"Охоронці познущалися над відвідувачем. Охоронці торгового центру познущалися над людиною з психічним розладом, який зайшов до магазину з товаром без чека і не зміг довести, що товар було придбано, а не поцуплено. Його змусили вмитися зеленкою. #Одеса, "Зевс", ТЦ"Афіни".", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також в мережі вже з'явився відеоролик, на якому можна побачити, як відбувалися жорстокі дії з боку охоронців, які не можна назвати інакше - це самосуд, причому, на місці, миттєвий.

За інформацією з публікації і даними на відеоролику, можна зрозуміти, що жорсткі дії по відношенню до відвідувача здійснювали співробітники охоронної фірми "Зевс". Згідно з даними порталу Megafon.od.ua, дана охоронна фірма забезпечує охорону особисто міському голові Одеси Геннадію Труханову.

Раніше повідомляли, зубник-нелюд катувала дітей в стоматологічному кріслі: смикала і била головою об кушетку.

Як повідомляв Знай.uа, прикарпатський школяр повернувся додому зі струсом після гри в сніжки: "Ти розстріляв мою доньку!".

Знай.uа писав, перевертні в погонах ледь не замучили чоловіка до смерті: "Прикували наручниками і...".