Українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Російській Федерації, похвалилася участю в шоу Сергія Лазарєва.

Відповідне відео з'явилося на її сторінці в Instagram.

Ані Лорак вже досить давно покинула Україну, шукаючи кращого життя в Російській Федерації. Зараз співачка активно просуває свою кар'єру на телебачення, а також вражає публіку чарівним голосом. Кароліна також не забуває і про соціальні мережі, де радує шанувальників свіжими новинами і фото.

Цього разу Лорак опублікувала відео зі своїм другом і колегою по сцені Сергієм Лазарєвим. Вона розповіла, що взяла участь в його шоу, а співак зазначив, що своїм вокалом вона підняла дуже високу планку для інших учасників. В описі до відео Кароліна написала кілька зворушливих слів, адресованих одному.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Знову разом, знову поруч ✨ Вважаю, що кожній дівчинці життєво необхідно мати поруч такого друга😍", - написала Ані Лорак.

Фанати буквально прийшли в захват від возз'єднання виконавців, заваливши їх компліментами в коментарях під відео:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що розлучена Ані Лорак зізналася в змінах у житті.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ані Лорак не стрималася побачивши " коханця "з іншою жінкою:" Мій дорогий...".

Також Знай.иа писав, що Ані Лорак з "німбом" над головою блиснула оголеними грудьми: розстебнула блискавку і...