У мережі показали простий і швидкий рецепт смачного печива, приготованого на сковороді. Мало того, що це смачно, так ще й не зашкодить тим, хто намагається скинути зайві кілограми.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яєчний жовток - 1 шт.;
- Борошно пшеничне – 150 г.;
- Сметана (10%) – 100 г.;
- Рослинна олія - 6г./1 ст. л.;
- Розпушувач - 1 ч. л.;
- Підсолоджувач, цукор - за смаком;
- Будь-які горіхи, сухофрукти - 20 г.
Приготування:
Насамперед змішуємо в ємності яєчний жовток, сметану, масло, підсолоджувач / цукор і перемішуємо все віночком до однорідного стану. Після цього насипаємо розпушувач і борошно, ретельно перемішуємо. Додаємо горіхи і сухофрукти. Знову все перемішуємо до однорідності.
Розлучена Соломія Вітвіцька втекла від депресії під камеру: шалена амазонка
На сцену "Голосу країни" увірвалася суперниця Дорофєєвої: могла співати у "Время и стекло"
Українці переходять на літній час: коли, як і що доведеться витерпіти людським нервам
42-річна Ані Лорак у вузькому вбранні вразила різкими змінами: "На себе не схожа"
Розкачуємо тісто в ковбаску і поділяємо приблизно на 7 частин. Формуємо печива. Як варіант, можна розкачати тісто і вирізати печива формою. Прикрашаємо печива горішками або сухофруктами.
Відправляємо наші заготовки на розпечену сковороду і томимо під кришкою 5-6 хвилин на слабкому вогні. Якщо у сковороди немає антипригарного покриття, то рекомендується готувати на вершковому маслі.
Нагадавши, що робити з бананами, які починають чорніти: від рецепта навіть "МастерШеф" Ектор буде в захваті
Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан:"зараз навчу вас".
Також Знай.иа писав, гречка по-польськи: незвичайний спосіб приготування корисної крупи.