День Героїв Небесної Сотні, кадр з відео
День Героїв Небесної Сотні, кадр з відео

"Герої не вмирають": сім років тому Небесна сотня назавжди змінила історію України

У суботу, 20 лютого, українці та багато інших націй, які з усією душею, серцем і тілом були за світлі зміни в Україні під час Революції Гідності, згадують трагічні події на Майдані. Рівно сім років тому - 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану. Щорічно 20 лютого, Згідно з Указом президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні", в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні.

Нова пошта, фото YouTube
Нова пошта, фото YouTube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шахраї обкрадають українців через "Нову Пошту": отримують порожні посилки

Стало відомо, що злочинці розсилають посилки на адресу конкретної людини і тим самим змушують його оплачувати "накладений платіж", не отримуючи нічого натомість. Користувач поділився негативним досвідом на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Максим Соколюк і Анастасія Зінченко, фото Інстаграм
Максим Соколюк і Анастасія Зінченко, фото Інстаграм

Українка Анастасія Зінченко, яка отримала відомість як "дівчинка з собачкою" після того, як залишилася зі своїм псом у китайському Ухані у лютому минулого року, одружилася з Головою Державної міграційної служби України Максимом Соколюком.

Дитина / фото: Pixabay
Дитина / фото: Pixabay

Консультант з питань освіти Віталій Жилак вирішив розібрати трагедію, що трапилася в Боярці, коли дві семикласниці, учні в ліцеї, вирішили випити по 40 таблеток Дротаверину під час перерви. В результаті цього інциденту одна з дівчат померла, тоді як друга опинилася в реанімації. Представники правоохоронних органів вважають, що неповнолітні побачили відео в TikTok.

Революція Гідності, фото: RadioSvoboda
Революція Гідності, фото: RadioSvoboda

Прийшли новини про гроші, які повинні отримати деякі категорії жителів української столиці. Так, з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у 2021 році окремим категоріям соціально незахищених киян, зокрема внутрішньо переміщеним особам, виплатять матеріальну допомогу.