Сьогодні ми з вами розберемо цікавий рецепт білої риби з пюре з картоплі.

Для цього можна вибрати один з декількох видів - минтай, тріску, палтус або іншу білу рибу. Також серед інгредієнтів знадобиться картопля, одна-дві цибулини, рослинне і вершкове масло.

Приготування починається з того, що картоплю необхідно поставити варити на пюре. Тим часом потрібно зайнятися цибулею, який слід нарізати пір'їнками. Далі розігрівається сковорода і нарізану цибулю обсмажується до м'якості на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб він не підгорав.

На наступному, важливому етапі, потрібно зняти цибулю з вогню і перекласти в окрему ємність, а на тій же сковороді обсмажується розморожений минтай або інший вид обраної вами риби з двох сторін. За бажанням можна додати масла, але можна цього і не робити, просто акуратно перевертаючи, щоб шматочки залишилися цілими.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Коли риба вже була перевернута на іншу сторону, її потрібно посолити і викласти цибулю. Далі накрити рибку кришкою і поставити мінімальний вогонь, щоб довести все до готовності. І наостанок, до картоплі додається гаряче молоко, вершкове масло і сіль - робиться пюре і згодом подається. Блюдо буде смачніше, коли злегка охолоне.

Нагадаємо, що робити з бананами, які починають чорніти: від рецепта навіть "МастерШеф" Ектор буде в захваті

Як повідомляв "Знай.ua", рогалики з "секретом": оригінальний рецепт традиційної страви

Знай.ua писав, корисне печиво для тих, у кого немає часу і духовки - пальчики оближеш