Популярна українська співачка Світлана Лобода, зірковий тренер на російському шоу "Голос.Діти" продовжує дивувати телеглядачів, і серед найактивніших шанувальників виявилася її сестра Ксенія Лобода.

Дівчина вже встигла відреагувати на те, як її сестра обирає нових учасників до себе в команду. Ксенія Лобода пожартувала, мовляв "досить набирати дітей" так як хтось ними "харчується".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Лободи в мережі Instagram.

Історія Ксенії Лободи, скріншот: Instagram
Історія Ксенії Лободи, скріншот: Instagram

"Досить забирати дітей! Я ними харчуюся =)", - жартома написала Ксюша Лобода.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На опублікованому знімку можна помітити те, як сестра Світлани Лободи Ксенія відобразила момент зустрічі своєї родички в кадрі з популярним, але забороненим в Україні, репером Бастой. Так Ксенія Лобода відреагувала на те, що Свєта і Вася Вакуленко активно набирають нових учасників до своїх команд, з якими вони проводитимуть тренування і йти до перемоги.

На жаль в Stories шанувальники не можуть ставити лайки і писати коментарі, тільки особисто відповісти сестрі Ксенії Лободи. Можна тільки уявити, що пишуть фанати зіркової родички Ксюші.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно популярний телеведучий Дмитро Нагієв розкритикував співачку Світлану Лободу і музиканта Єгора Кріда в якості наставників у восьмому сезоні шоу "Голос.Діти". За словами ведучого, Крід ще занадто молодий для цього і йому в наступні кілька років доведеться відстоювати звання "наставник", так як це дуже важливо для дітей.

Раніше повідомляли, Лобода показала особистий літак, знову кудись відлітає: "Кому ти потрібна?".

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють тільки в Україні: "Такий закон".

Знай.uа писав, Лобода знайшла собі гідну заміну: на лижах в халаті і з чашкою кави.