Співачки українського походження Ані Лорак і Любов Успенська були номіновані на щорічну музичну премію в Російській Федерації.

Відповідна інформація з'явилася на сторінці премії "Жара Music Awards 2021 в Instagram.

Відомо, що Ані Лорак і Любов Успенська багато років тому покинули Україну, облаштувавши свою кар'єру на території Російської Федерації. Там вони встигли роздобути любов фанатів і приєдналися до місцевого світського життя.

Нещодавно стало відомо, що українки потрапили в номінацію щорічної музичної премії "Жара Music Awards 2021". Це сталося завдяки спеціальній категорії "Вибір Cosmopolitan".

Крім Ані Лорак і Любові Успенської в номінацію також потрапили російські виконавиці Ольга Бузова, Поліна Гагаріна, Карина Крос і Аня Покров.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто відзначити, що російські слухачі зовсім не проти української музики. Згідно з одним з останніх опитувань ВЦВГД, в якому жителі РФ повинні були назвати кращого співака, найпопулярнішими виявилися Світлана Лобода, Софія Ротару і Ані Лорак.

Нагадаємо, що Ані Лорак похвалилася участю в шоу Сергія Лазарєва.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ані Лорак не стрималася побачивши " коханця "з іншою жінкою:" Мій дорогий...".

Також Знай.иа писав, що Ані Лорак з "німбом" над головою блиснула оголеними грудьми: розстебнула блискавку і...