На Сахаліні в Російській Федерації жінка виявила напівроздягнену і закривавлену дівчинку біля воріт будинку-інтернату.

Про подробиці події розповідають росЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався близько 13:15 в неділю, 21 лютого, в смт. Смирних на Сахаліні. Небайдужа жінка Тетяна, яка проїжджала повз будинок-інтернат "Веселка", помітила роздягнену і закривавлену дівчинку. Постраждала заявила, що її побили.

Тетяна розповіла, що 15-річна дівчинка стояла біля воріт в одних шкарпетках прямо на снігу. Вона була одягнена в чорні легінси, футболку і була вся в крові. Місцева мешканка негайно посадила її в машину і передала в руки медикам швидкої допомоги.

"По дорозі вона повідомила, що дівчатка її побили спочатку вранці, потім вихователі поклали в медичне відділення. Звідти вона пішла і її побили ще раз, головою об стіну", - переказала Тетяна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Жінка розповіла, що лікар діагностував у підлітка струс мозку. Поліція поки не приїхала, проте вихователі будинку-інтернату з'явилися практично відразу і спробували забрати дівчинку назад. На думку Тетяни, співробітниці просто не хотіли надавати історії розголосу. Однак, хірург став на захист постраждалої і заявив, що нікуди не відпустить дівчинку з таким струсом.

Нагадаємо, що киянок кличуть на марш на захист жінок:"ми більше страждаємо від пандемії".

Як повідомляв портал Знай.uа, неадекватний чоловік накинувся з кулаками на беззахисну киянку.

Також Знай.uа писав, що в Одесі помер український військовий, якого побили товариші в казармі.