Легендарний бразильський футболіст Роналдіньо попрощався зі своєю 71-річною матір'ю.

Про скорботну новину повідомило місцеве видання "Globo Esporte".

Відомо, що смерть матері футболіста настала в суботу, 20 лютого. За інформацією видання, Мігеліна Елої Дос Сантос ще в грудні минулого року захворіла на коронавірус, була госпіталізована і весь цей час перебувала в реанімації. Смерть настала внаслідок ускладнень від захворювання.

З приводу смерті також висловився колишній колега Роналдіньо Ліонель Мессі. Футболіст написав на своїй сторінці в Instagram слова співчуття і підтримав приятеля у важку хвилину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ронні, у мене немає слів. Я не можу в це повірити. Просто бажаю тобі багато сил, міцно обіймаю тебе і всю твою сім'ю. Я дуже шкодую. Нехай вона спочиває з миром", - написав Мессі в Instagram.

Варто нагадати, що Роналдіньо завершив кар'єру в 2018 році. Протягом кар'єри він виступав за Греміо, ПСЖ, Барселону, Мілан, Фламенго, Атлетіко Мінейро, Керетаро і Флуміненсе.

Нагадаємо, що танцюючі трунарі хочуть поховати Роналдіньо-Марадона і Мессі на черзі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Рональдіньо випустили з в'язниці - співкамерники не стримали сліз і влаштували барбекю.

Також Знай.иа писав, що динамівець де Пена зіграв у футбол розпеченим на тисячі градусів "м'ячем".