Світлана Лобода, російська співачка українського походження, показала процес підготовки до ефіру “Голос.Діти”.

Зірка опублікувала трихвилинне відео на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Спершу на записі показано, як співачка розспівується і оглядає свою сценічну сукню. Після цього кадри показують, як Лобода разом з іншими наставниками проєкту - Єгором Крідом і Бастою - тренуються співати під акомпанемент фортепіано. Наступний кадр - Лобода переодягається у свою розкішну сукню, насиченого червоного кольору.

Сукня має велику кількість складок, великий виріз на нозі (ледь не до гори стегна) та елегантне відкрите декольте. На противагу цій класичній дорослій жіночності Лобода робить дику завивку волосся, яке контрастує з сукнею. Наступні кадри показують співачку на сцені. Вона стоїть перед стійкою мікрофона, її ноги широко розставлені (щоб у розріз було видно довгу і струнку ногу).

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода на "Голос.Діти", фото Instagram
Світлана Лобода на "Голос.Діти", фото Instagram

"Все самое интересное всегда остаётся за кулисами", - написала Лобода в описі до цієї публікації.

Раніше ми повідомляли, Лобода довела до сліз маленьку дівчинку на шоу "Голос".

Як повідомляв "Знай.uа", Лобода занадто високо задерла мереживну сукню і засвітила зайве.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.