Ніна Матвієнко - голос-душа українського народу - завітала на розлоге інтерв’ю для одного з київських телеканалів, де розповіла, що режим Віктора Януковича позбавив її законної пенсії Героя України.

Співачка поділилася великою кількістю історій зі свого життя. Зокрема, історією про те, що в часи Януковича у неї було забрано пенсію при чому податки артистка сплачувала своєчасно: "Питання - чому я плачу? У мене забрали пенсію при Януковичу. Якщо мені 15 тисяч "написали", скільки всі Герої України отримують, то я їх не бачила. Я почала її отримувати тільки нещодавно. У Пенсійному фонді придумували, що я десь підробляю. То й що? Я ж плачу податки, я не на державній роботі працювала. Якщо ми зробили пару концертів, то тут же одразу платили податки”.

Окрім того, співачка засудила дії влади, яка не переймається людьми та їхньою можливістю оплачувати комунальні послуги: “"Зараз, коли все це підіймається, я думаю - що це просто знущання над нацією. У який нас бік тягнуть, чому тарифи піднімаються, коли у людей і пенсія зовсім маленька? Чому вони не дивляться у бік свого народу, а кожен сам по собі живе окремо?"

Окрім цього Матвієнко розповіла про переваги і мінуси життя великою родиною. Вона мешкає у приватному секторі разом з донькою, її чоловіком та двома онучками. За словами співачки, жити окремо було би значно легше, тому що приготування їжі, прибирання, комунікація з усіма членами родини - це затратна праця, на яку інколи не вистачає сил. Також співачка порадила усім пити часникову воду - вона допомагає тримати організм здоровим, а також протистояти коронавірусу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч:"зірки загорілися". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.