Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 12 лютого, знаменитість разом з новим коханим, 37-річним актором Романом Полянським презентували спільну пісню "Полотенце" зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого. Пара вже встигла дати безліч різних інтерв'ю на столичних радіостанціях, в тому числі і "Power FM", в студії якої позували, ніжно притулившись один до одного.

Варто відзначити, що артистка кардинально змінила імідж - довге світле волосся більше не фішка "Алінки-блондинки", адже красуня зробила каре з чубчиком, а колір волосся змінила на русявий. При цьому зірка приміряла стильне вбрання: довгу шкіряну спідницю бордового кольору, облягаючу водолазку і білосніжні чобітки, вигідно підкресливши струнку фігуру і пишні форми.

Шанувальники не пройшли повз, оцінюючи новий образ Гросу: "На Тіну Кароль схожа😮", "Новий образ зачотний👏", "Супер🔥🔥🔥", "Гаряча хоч яєшню на ній смаж 🔥🥚🍳😍", "Ой ,Тіна Кароль", "Це перука або ви змінили імідж??", "Яка ж ти красуня🔥 🔥 🔥 пам'ятаю тебе ще малятком❤️".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.