Сьогодні, 22 лютого 2021 року, настав сумний для любителів електронної музики день. Адже Культова французька група Daft Punk на своєму акаунті в Youtube виклала відео "Epilogue", оголошуючи про відхід зі сцени.

Колектив розпався після 28 років з початку музичної кар'єри. На їхньому рахунку ні один, і ні два хіти. "Get Lucky", "One More Time", "Harder, Better, Faster, Stronger", "Around the World" і багато інших були створені Daft Punk.

Daft Punk, скріншот: Youtube
Daft Punk, скріншот: Youtube

Тома Бангальтер і Гі-Мануель де Омем-Крісто досягли неймовірного успіху до кінця 90-х років минулого століття на хвилі руху хаус-музики у Франції. Їм вдалося створити власне звучання за допомогою змішання елементів диско, електро, хауса і синтіпопа.

На відео зображений момент крокування учасників колективу по безлюдній пустелі у фірмовому вбранні з назвою групи. Згодом один з них сповільнюється і потім зовсім зупиняється. Другий підходить до нього, і Daft Punk продовжують дивитися один на одного крізь маски, в яких не видно людські емоції. Далі учасник в сірому шоломі знімає фірмову шкіряну куртку і повертається спиною, демонструючи таймер на спині. Далі він починає відходити і вибухає на дрібні шматочки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Пол Маккартні розкрив причину розпаду The Beatles і пояснив, чому судився з колишніми колегами

Як повідомляв "Знай.ua", помер знаменитий вокаліст відомої групи: "Пішов занадто рано"

Знай.ua писав, учасника культової групи "Ласковый май" вбила онкологія. В кінці липня 47-річний музикант був госпіталізований з підозрою на коронавірус, після обстеження у нього виявили рак.