В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали російського актора, який незаконно в'їжджав на територію окупованого Криму.

Детальніше про це пише пресслужба Державної прикордонної служби України в Facebook.

Повідомляється, що в 2017 році російський актор незаконно потрапив на територію окупованого Криму через закритий пункт "Сімферополь" шляхом авіаперельоту маршрутом Москва-Сімферополь. Зараз же чоловік спробував в'їхати на територію України авіарейсом Дубай-Київ, проте далі аеропорту він не вийшов.

Прикордонники затримали порушника і пояснили всю незаконність його дій. Правоохоронці заявили, що на даний момент в'їхати в Крим можливо лише через наземні пропускні пункти.

Тепер, згідно з постановою Кабінету Міністрів, акторові заборонили в'їжджати на територію України протягом 3 років.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві, в міжнародному аеропорту "Бориспіль", затримали чотирьох китайців, які намагалися незаконно провезти через Україну дорогий багаж. При огляді багажу у них виявили майже шість тисяч кубинських сигар і більше 700 упаковок дорогого гомеопатичного препарату, виготовленого з отрути блакитного Скорпіона.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Державній прикордонній службі вшанували пам'ять загиблого товариша по службі в його День народження.

Також Знай.иа писав, що на Київській митниці в аеропорту "Бориспіль" виявили 2 валізи, набиті " наркотиками".