Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Після участі в детектив-шоу "Маска" 34-річна зірка вирушила на відпочинок до Домініканської Республіки, звідки публікує спокусливі фотографії та відео.

Цього разу Федишин розмістила знімок, на якому позує в квітковому купальнику і окулярах на пляжі посеред пальм. У підписі до фото співачка залишила цітату акторки Софі Лорен.

""Дівчата, пам'ятайте, ніщо не робить жінку більш красивою, ніж впевненість в тому, що вона красива" Софі Л. 1 чи 2 ❣️" - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ірина Федишин, фото з Instagram

"Дуже красива 🔥", "Ірина Федишин справжня весна 🔥", "Купальник 🔥", "Купальник супер!", "Ірочка, ви на двох дуже красива і жіночна 😘🔥", "Після таких фото, чоловіки перестануть слухати творчість!!!!! Будуть лише дивитися))))))", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, як Ірина Федишин у костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".

Нагадаємо, Ірина Федишин втиснула ідеальні форми в купальник: як квіточка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин присвятила пісню героям Революції Гідності: "Прошу в неба й землі".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому не пішла на "Танці з зірками": "Відмовила їм двічі".