Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Однак, цього разу 38-річна телезірка закликала підписників в Insta Stories врятувати життя дворазової чемпіонки Європи з художньої гімнастики Валерії Юзвяк. Нещодавно стало відомо, що 21-річній спортсменці встановили страшний діагноз – рабдоміосаркому.

"У збірній України з художньої гімнастики сталося лихо. Важко захворіла спортсменка Валерія Юзвяк – у дівчини онкологія. Збірна України готується до Олімпійських ігор у Токіо, але зараз там трагічні настрої. Я нещодавно спілкувалася з тренером. Всі зосереджені на тому, щоб швидко зібрати гроші на лікування Валерії. Її можна врятувати, якщо зробити все швидко", - заявила телеведуча.

Фреймут попросила українців підтримати гімнастку і перевести "хоча б 10 гривень" на рахунок, вказаний на відео.

Ольга Фреймут, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ольга Фреймут, скріншот Insta Stories

Ольга Фреймут, скріншот Insta Stories

Ольга Фреймут, скріншот Insta Stories

Валерія Юзвяк, скріншот Insta Stories

Валерія Юзвяк, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що важкохвора гімнастка Валерія Юзвяк розповіла про своє самопочуття.

Нагадаємо, Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру: "Поки заробила грошей, поправилася".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.