П'ять порушень режиму повного та всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за поточну добу, 22 лютого.
Про це повідомляє пресштаб ООС у вечірньому зведенні в соціальній мережі Facebook.

Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news
Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news

Вони сталися в районі відповідальності угруповання "Схід", біля Авдіївки, також в передмісті Мар'янки і біля Водяного, на приазов'ї. Путінські окупанти відкривали вогонь по українських позиціях з ручних і станкових протитанкових гранатометів, а також використовуючи стрілецьку зброю і дистанційне мінування місцевості мінами ПОМ-2 в напрямку позицій українських захисників.
В результаті обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації загинув озброєний ЗСУ. Ще один український воїн отримав осколкові поранення. Командування ООС висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблого.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. У районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 43 вибухонебезпечних предмети. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!",- йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, іноземець приїхав вступати до українського вузу, а опинився в окопах на Донбасі: "Не міг залишитися осторонь"

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти обстріляли мирні будинки на Донбасі: воїни ЗСУ відповідають без вагань

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.ua писав, президент Зеленський і перша леді вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні: "Ми не маємо права забути"