Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Так, на опублікованому в Insta Stories ролику 37-річна знаменитість постала на кушетці в косметологічній клініці. Поляковій у черговий раз робили омолоджуючу процедуру за допомогою спеціального обладнання.

На відео косметолог, яка готувала зірку до нового випуску детектив-шоу "Маска", розповіла, що процедура називається "фракційне омолодження Фракс 1550".

"Всім привіт! Я сьогодні зробила неймовірну процедуру. Називається, Катерино Володимирівно, як? Буду молода і красива. Молодша за всіх молодих!" - зазначила в ролику виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця".

Оля Полякова, скріншот з Insta stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Оля Полякова, скріншот з Insta stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова несподівано звернулася до простих українців: "Більше не можу мовчати".

Нагадаємо, Оля Полякова змусила 9-річну доньку кататися по снігу на клейонці: "Санок немає".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова "поставила" на коліна нетверезого юнака: "Що це за школяр?"

Також портал Знай.uа писав, що 37-річна Полякова "дала Джамали" в новій соцмережі: "Олдиха справжня". Співачка переплутала Clubhouse з Клабчатом і розсмішила фанатів.