Принц Гаррі і його вагітна дружина Меган з'явилися на заході Spotify Stream On. Про це розповіли на фан-акаунті королівської сім'ї в Instagram.

Пара розповіла про свій новий подкаст Archewell Audio, зазначивши: "Ми використовуємо подкасти, щоб вести важливі бесіди, які надихають, кидають виклик і навчають" ✨

Особливу увагу привернув образ вагітної Маркл. На ній було модне плаття блакитного кольору в лимонних гілках.

На Меган була сукня @oscardelarenta Citrus Primavera з басками і подолом. Дизайнерська сукня Oscar de la Renta Citrus Primavera Peplum Hem Dress коштує зараз 104 тисячі гривень (3,5 тисячі доларів).

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Для виступу Гаррі і Меган на віртуальному заході Spotify "Stream On" Меган одягла сукню з басками Citrus Primavera без рукавів від Oscar de la Renta. Схоже, що Меган вирішила носити годинник Cartier Tank Francaise з 18-каратного жовтого золота принцеси Діани. Минулого року ми кілька разів бачили цей годинник на Меган", - сказано в повідомленні.

Меган також володіє годинником Cartier Tank з нержавіючої сталі з золотими вставками, які Меган придбала після другого сезону серіалу "Форс-мажори".

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл повторила долю принцеси Діани, точно як 37 років тому.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі і Меган Маркл не повернуться в королівську сім'ю, звання здадуть, Єлизавета II розчарована.

Також "Знай.uа" писав, що 7-річного принца Великобританії намагалися отруїти: від способу кров холоне в жилах.