Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна часто ділиться зі своїми шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

На цей раз Анна вирішила поміркувати на тему ідеальної краси і життя, яку ми всі часом бачимо в соціальних мережах.

"Вчора я влаштувала опитування в сторіс і одним з моїх питань було "засмучуєтеся ви з приводу своєї зовнішності або життя, коли дивитеся чужі профілі в Instagram?"І 85% відсотків з тих, хто відповів, відчували ці почуття. І я вас прекрасно розумію, тому що сама іноді ловлю себе на таких же думках", - зізналася Анна.

Дівчина розповіла, що часом під час перегляду сторінок ідеальних блогерів приходять думки, як хтось може бути настільки ідеальним або чому в порівнянні з кимось я так мало заробляю.

"Я ж хочу вам сказати може і банальну річ, але потрібно навчитися любити себе. І розуміти, що люди, в більшості своїй діляться в соціальних мережах своїми успіхами, досягненнями і чимось позитивним. Так прийнято. Мало хто хоче виставляти свої проблеми і переживання. А вони є у всіх, звичайно в різному ступені, але тим не менше. Пам'ятайте, що Instagram часто показує всього лише картинку. У житті люди можуть бути зовсім іншими. У абсолютно всіх є свої проблеми. І завжди важливіше концентруватися на власному житті", - стверджує Заворотнюк.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В цей же час в Stories дівчина трохи змінила свій образ і зробила хвилясте волосся, які перетворили її в милу кокетку. Грайливості образу вона додала за допомогою стрілок і яскравої помади.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, красуня-дочка Заворотнюк змінила імідж і професію, по стопах "моєї прекрасної няні".

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму.

Також "Знай.uа" писав, що Заворотнюк перервала мовчання і звернулася до шанувальників в день Закоханих.