Парламент затвердив новий Закон для держслужбовців

В сесійній залі відбулося позачергове пленарне засідання Парламенту. А присвячене воно було єдиному питанню – обговоренню законопроекту № 4531 щодо призначень держслужбовців. До яких саме змін призведе проголосований 23 лютого новий Закон та його "підводні камені", дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Український ресторан запросив "справжніх чоловіків" на російське 23 лютого

Один із запорізьких ресторанів потрапив у скандал через запрошення чоловіків на святкування 23 лютого. В соцмережах з'явилося оголошення ресторану, в якому ресторан запрошує "справжніх чоловіків відзначити 23 лютого".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Батьки просять скасувати обов'язкову повну середню освіту

Українці звернулися з проханням до президента Володимира Зеленського щодо скасування обов'язкової повної середньої освіти. Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента України.

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Крим

Офіцер Збройних сил України Олег Ткаченко, який у 2014-му проходив службу у Криму розповів, як 7 років тому розпочалася незаконна окупація півострова.

ЗСУ, фото: GettyImages
ЗСУ, фото: GettyImages

Марс вперше "заговорив" із землянами: NASA показало унікальну кольорову 3D-панораму

Марсохід національного американського космічного агентства NASA "Perseverance" успішно сів у північній півкулі Марса. Буквально через кілька хвилин, після посадки, представники NASA показали перші фото з "Червоної планети", а тепер з'явилося і відео приземлення марсохода. Також в мережі з'явилися "звуки" Марса.