Бекі Холт – 33-річна модель з Чешира, її знають як найбільш татуйовану дівчину Великобританії. Молода мама з 2001 року почала захоплюватися татуюваннями, і за двадцять років вона встигла повністю забити все тіло, витративши 35 тисяч фунтів (1,3 мільйон гривень).

Зараз Бекі вважається популярною інстаграм-моделлю, яка намагається відновити свій аккаунт в соцмережі. Минула сторінка змогла досягти позначки в 193 тисяч підписників.

Бекі раніше була впевнена, що ніколи не зачепить обличчя, адже всі зображення були зроблені лише для неї особисто. Модель не хотіла, щоб інші на них дивилися, саме тому при бажанні всі тату жінки можна було прикрити одягом. Але ось через роки місце на тілі закінчилося, а бажання робити татуювання – ні.

Бекі Холт, фото з Instagram
Бекі Холт, фото з Instagram

Бекі фанатіє від творчості Девіда Боуї, тому центральне місце на обличчі вона відвела під цитату з його пісні "Heroes". А фільму "Лабіринт" 1986 року, в якому рок-співак зіграв роль короля гоблінів Джарета, вона віддала цілу ногу. Насправді молода мама дуже боїться болю і кожен раз ридає під голкою майстра, але результат, на її думку, того вартий.

Бекі Холт, фото з Instagram
Бекі Холт, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мені завжди подобалися дівчата на обкладинці журналу Bizarre, вони надихали мене своїм виглядом. Тому я вирішила стати, як вони, – покритою татуюваннями. А в 2014 році я сдійснила свою мрію і потрапила на обкладинку цього журналу сама", - написала Бекі Холт в соцмережі.

Бекі Холт, фото з Instagram
Бекі Холт, фото з Instagram

Нагадаємо, найбільш татуйована дівчина Британії "очистила" половину тіла: "Виглядаю шалено".

Як повідомляв портал Знай.uа, реперка Alyona Alyona оголила тіло для демонстрації нових тату.

Також портал Знай.uа писав, що не по роках доросла донька Полякової захопилася татуюваннями: подивіться на обличчя.