Українська співачка Настя Каменських поскаржилася фанатам на досвід носіння довгих нігтів.

Детальніше про це виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Настя Каменських відома українцям вже не перший рік і точно знає, що піднести публіці, щоб точно зацікавити. Крім того, що співачка запустила сольну кар'єру під псевдонімом NK, Каменських управно справляється з фанатами в соціальних мережах. Вона регулярно радує їх свіжими фотографіями і новинами з життя.

Цього разу блогерка поділилася з шанувальниками досвідом носіння довгих нігтів. Днями співачка розповіла, що була на тривалих зйомках нового кліпу, заради якого їй довелося наростити довгі нігті. Каменських ще тоді говорила, що їй страшенно незручно ходити з такою довжиною і випрошувала у фанатів рада, як їх зняти без майстра.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

І ось зараз Настя таки зняла свої довгі нігті і розповіла, яке їй довелося всі ці дні. Дівчина написала, що їй дійсно подобався зовнішній вигляд її нігтів, проте вона не могла зрозуміти, як інші ходять з ними так довго. Їй довгі нігті здалися жахливо незручними. Вона запитала у прихильниць, як у них виходить ходити з ними цілими днями.

"Як вам вдається швидко друкувати, тренуватися, одягатися, застібати прикраси, готувати, накладати макіяж і робити ще сотню щоденних речей? 😱", - написала Каменських.

Вона зазначила, що захоплюється такими дівчатами, проте зрозуміла, наскільки важливо "бути тим, ким хочеться і носити те, що хочеться.

Нагадаємо, що Настя Каменських з сосискою в роті розкрила головні секрети краси: як дівчинка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських розповіла фанатам про важкий день зйомок і як вона провела вільний день.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських заінтригувала фанатів виходом нового кліпу.