Минулого року в ніч з 5 на 6 жовтня учасниця "Холостяка" з репером Єгором Крідом Вікторія Короткова на "Гелендвагені" збила нетверезого пішохода, що перебігав Кутузовський проспект. Модель під час аварії отримала струс мозку.

Вікторія вперше перервала мовчання після ДТП з летальним результатом і в інтерв'ю з "Татлером" розкрила деталі події.

За словами дівчини, подушки безпеки вилетіли їй в обличчя і ноги, позбавивши модель можливості управління. Після зіткнення дівчина вийшла надати допомогу потерпілому, проте чоловіка винесло під колеса іншого авто.

Через місяць у порушенні кримінальної справи було відмовлено. До справи доклали також записи з камер спостереження, свідчення очевидців та висновки експерта.

За даними правоохоронців, у діях Короткової були відсутні ознаки складу злочину. Згідно з результатами автомеханічної експертизи, уникнути зіткнення було неможливо.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Поки я не готова їздити за кермом, зараз тільки з водієм. Перший час, коли проїжджала місце аварії, закривала очі, бо не могла спокійно реагувати, мучили флешбеки. Я жила в пеклі. Зараз у мене ніби будівництво будинку. По цеглинці викладаю себе заново, намагаюся щось налагодити. Мені не стало по клацанню добре, не вийшло в момент повернутися і жити старим життям. Об'єктивно – моє життя змінилося. Я не знаю, чи буде взагалі коли-небудь так, як раніше", - розповіла Короткова.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" збила людину на смерть і зникла, а одружений коханець відрікся від неї.

Як повідомляв портал Знай.uа, незаймана зірка "Холостяка" звела з розуму фаворита Ксенії Мішиної в нічному клубі.

Також портал Знай.uа писав, що прості українки зможуть підібрати будь-якого "Холостяка" для себе: "Який тобі підходить?"