Днями перший заступник командувача Об'єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь вручив від імені Головнокомандувача Збройних сил України нагороди найкращим військовим, які відзначилися зразковим виконанням військового обов'язку та бездоганною службою.

Відомо, що урочисте нагородження офіцерів відбулося в Об'єднаному командному пункті Об'єднаних сил. Про це йдеться в повідомленні пресцентру ООС в соцмережі Facebook у вівторок, 23 лютого.

"Нагрудні знаки "За заслуги перед Збройними Силами України" та "За досягнення у військовій службі" військовим від імені Головнокомандувача Збройних Сил України вручив перший заступник Командувача Об’єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь", - зазначили у публікації.

Раніше ми писали про те, що для прикордонників службові собаки є надійними напарниками і справжніми відданими друзями. Саме такою вірною супутницею для прикордонника Валентина Дишлюка стала службова собака породи малінуа (бельгійська вівчарка) на прізвисько Рея.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, офіцер Збройних сил розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода поетеса пішла служити в ЗСУ і стала на захист Батьківщини на Донбасі: "Знайшла там себе".

Також портал Знай.uа писав, що морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя".