Відома українська співачка, народна артистка і Герой України Ніна Матвієнко, яку люблять і пам'ятають далеко не по одній пісні, заговорила про головне. Артистка розповіла про своїх бездітних синів, про маленьку талановиту онучку, про тривожні дні карантину, а також про те, як і чим потрібно боротися з підступним коронавірусом.

Серед інших питань особливо місце займає питання про те, як потрібно проводити профілактичні заходи, щоб не підхопити небезпечний "ковід". У цій справі, на думку Ніни Матвієнко, допоможе "часникова вода". Цікаво також буде послухати поради Ніни Михайлівни про те, як зберегти красу і свіжість обличчя.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю, на яке погодилася Ніна Матвієнко для телеканалу Kyiv.Live.

Ніна Матвієнко, скріншот: YouTube
Ніна Матвієнко, скріншот: YouTube

"Я вам скажу, що дуже важливо чистити організм. Коли, наприклад, Піст є, не їжте дійсно м'ясо, воно не корисне, абсолютно. Просто забиває пори і людина нібито тліє... Я коли переїхала в 98-му році на Хрещатик, там були салони "Чарівниця" і я забігала, і брала крем з масочкою. Думаю, це менене врятувала від того "кінського" макіяжу.", - поділилася Ніна Матвієнко.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також У Ніни Матвієнко запитали про її ставлення до вакцинації, і чи готова вона до цього, якщо вакцина всі такі потрапить до України.

"Та нехай Бог помилує, ніколи в житті. Її ніхто не перевіряв, він же постійно мутує, постійно змінюється. Там же немає ніякої довідки, а де її було виготовлено, а хто її перевіряв - цього ж немає у нас. Приходь просто вакцинуйся - це ж неправильно! Потрібно щоб було все на трохи серйознішому рівні... Я думаю, що здоровий спосіб життя - це і є та сама вакцина, яка протистоїть тому всьому, що відбувається.", - додала Ніна Матвієнко.

Пропонуємо нашим читачам переглянути повне інтерв'ю Народної артистки України та дізнатися її думку стосовно важливих та актуальних питань:

Раніше повідомляли, Ніну Матвієнко позбавив пенсії режим Януковича: "Я грошей не бачила".

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко в купальнику несподівано показала свої "зарослі": такого не бачив навіть Мірзоян.

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян показав, що робить вечорами без Тоні Матвієнко.