Газопостачальна компанія "Нафтогаз" встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у березні 2021 року на рівні 6,86 грн/куб.м з ПДВ.

Це ціна без урахування вартості розподілу, тобто доставки. Так, компанія залишила ціну без змін у порівнянні з січнем і лютим.

Про це повідомили на сайті компанія.

Варто пам'ятати, що дана ціна газу для населення від Державної компанії є дещо нижчою, ніж граничний тариф, встановлений для всіх постачальників газу Кабінетом Міністрів – 6,99 гривень за кубометр.

Нафтогаз Тепло, фото з сайту компанії
Нафтогаз Тепло, фото з сайту компанії

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що згідно загальнонаціонального дослідження, проведеного спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) і центром "Соціс" 11-16 лютого, підвищення цін на комунальні послуги (газ та опалення) стало болючим для багатьох українців.

61,5% опитаних заявили, що їх фінансове становище значно погіршилося. 26,7% відзначили, що погіршилося незначно, а для 10,3% підвищення цін ніяк не позначилося на фінансовому становищі.

Раніше ми повідомляли, нові платіжки за комуналку не під силу навіть культовій зірці.

Як повідомляв "Знай.uа", українець пояснив, чому абонплата за газ нам по кишені, два роки ростуть борги.

Також "Знай.uа" писав, що як "остудити" платіжку, якщо вдома холодні батареї: чіткий план дій.