Українці розбомбили Урядові сервіси еМалятко і Е-Ветеран за баги: "Зарплати отримують, а толку нуль"

Не минуло й доби після офіційної презентації онлайн-сервісу е-Ветеран, як у соцмережах один за одним почали з'являтися коментарі обурення від українців.

Кабмін, мітинг - фото ostro.org
Кабмін, мітинг - фото ostro.org

Як внутрішньо переміщеним особам отримати допомогу: Мін'юст надав перелік документів

Мільйони українців вже сьомий рік, як з початком збройної агресії Російської Федерації на Сході України і анексією Криму і міста Севастополя, змушені були виїхати, залишивши рідних і все своє майно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Перетин кордону, скріншот: YouTube
Перетин кордону, скріншот: YouTube

ЗНО та вступ до 2021: що потрібно знати кожному абітурієнту

Абітурієнти 2021 року вже активно готуються до ЗНО та вступу. Календар абітурієнта допоможе розібратися в умовах і не пропустити важливі дати.

ЗНО / скріншот з відео
ЗНО / скріншот з відео

Мобільні оператори затвердили нові тарифи: скільки українцям доведеться платити за зв'язок

Мобільні абоненти не матимуть можливості зателефонувати за доступними тарифами зі своїх мобільних на фіксовані номери України найближчим часом.

Мобільні оператори, кадр з відео
Мобільні оператори, кадр з відео

Ціна за газ на березень: скільки доведеться викласти українцям з першого дня весни

Газопостачальна компанія "Нафтогаз" встановила ціну на природний газ для побутових клієнтів у березні 2021 року на рівні 6,86 грн/куб.м з ПДВ. Це ціна без урахування вартості розподілу, тобто доставки. Так, компанія залишила ціну без змін у порівнянні з січнем та лютим.

Нафтогаз, фото: УНІАН
Нафтогаз, фото: УНІАН