Відома українська співачка, яка зараз живе і будує кар'єру в Російській Федерації, Світлана Лобода заінтригувала фанатів новим фото.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Світлана Лобода вже багато років як покинула Україну, її фанати як і раніше залишилися їй вірні. Співачку люблять як в рідній країні, так і закордоном: вона постійно миготить на телебаченні, презентує пісні і влаштовує концерти. І навіть незважаючи на таку завантаженість, Лобода встигає спілкуватися з фанатами в соціальних мережах.

Цього разу виконавиця похвалилася новим знімком із засніженого міста. Світлана вибрала для виходу чорну шубу, джинси скинни і півчобітки на підборах в тому ж кольорі. Образ вона доповнила невеликою чорною сумкою на ланцюзі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Але найбільше фанатів зацікавило, не в чому одягнена співачка, а де вона знаходиться. Лобода написала під фото, що дуже любить "це місто" і запропонувала шанувальникам дізнатися, куди саме вона прибула. У коментарях з'явилася маса різних варіантів, але найбільше там проскакував саме рідне місто співачки Київ.

Нагадаємо, що Лобода попалася на "викраденні" талановитих дітей: "Досить, я харчуюся ними...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода показала особистий літак, знову кудись відлітає: "Кому ти потрібна?".

Також Знай.uа писав, що Світлана Лобода з вирізом до трусів запалила з Бастою і Єгором Крідом.