У четвер, 25 лютого, на території України прогнозується сонячна і безхмарна погода. У жодному регіоні країни опадів не передбачається.

Жителі Західної України відчують наближення весни, адже температура перевищить позначку в +10 градусів. Найтепліше у четвер буде на Івано-Франківщині – +14 +16 градусів.

Зовсім інша ситуація буде в східних регіонах. На Донеччині, Луганщині та Запоріжжі лютий ще проявить себе і принесе невеликий мороз – -1 +1 градус.

Водночас досить прохолодно буде навіть у Криму та на Херсонщині. На півострові – лише +3 +5 градусів, а в Херсонській області – +2 +4.

У Києві в четвер буде сонячно. Температура повітря в столиці складе +6 +8 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що стосується несприятливих погодних умов, то через відлигу у високогір'ї Закарпатської, Івано-Франківської областей та в горах Львівської області зберігається значна сніголавинна небезпека.

погода на 25 лютого, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

25 лютого вшановується пам'ять святого Алексія, чудотворця. Якщо на Олексія небо зоряне, можна чекати на хліборода. А сонячний день обіцяв хороший урожай яблук.

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.иа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.иа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.