Лютий 2021 року стрімко біжить до свого кінця, а разом з цим перший весняний місяць березень вже стукає в двері. Саме у березні українців порадує весняне тепло, проте не відразу.

За словами синоптиків, з 3 по 6 березня можуть бути заморозки на рівні -15 градусів. Однак, вони будуть останніми, далі "мінуси" затримаються тільки на сході країни.

Про це стало відомо завдяки інформації синоптиків порталу Gismeteo.

Погода в Україні, кадр з відео
Погода в Україні, кадр з відео

Як уточнюють синоптики, на сході країни погода буде холодною найдовше. Заморозки в нічний час не відступатимуть до другої половини березня. Але вже з 9 числа вдень триматиметься плюсова температура.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Весна в Україні, потепління, фото: Знай.ua
Весна в Україні, потепління, фото: Знай.ua

У центральних регіонах нічні заморозки також не йтимуть, але плюсові температури очікуються вже з 8 березня. На заході України нічні морози закінчаться вже 9 березня, після чого невеликі "мінуси" будуть зрідка спостерігатися в темний час доби. "Плюсова" температура почне домінувати вдень вже з 5 числа місяця.

Південь нашої країни стане першим регіоном, куди прийде весна. Останні заморозки очікуються 9 березня, після чого навіть вночі не менше +2 градусів. У всіх регіонах з 9 березня очікується збільшення рівнів тепла. Місяць буде багатим на опади і сонце.

Раніше повідомляли, зимовий поділ заворожив українців красою: Київ, ти просто казка.

Як повідомляв Знай.uа, прикмети лютого: коли дивитися в небо і слухати бджіл, народні повір'я.

Знай.uа писав, у Карпатах ведмеді влаштували зимові забави, все як у людей - милі фото потрапили в мережу.