Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото та відео.

Нещодавно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася з багатомільйонною армією шанувальників хорошою новиною – Насті вдалося зібрати понад 68 тисяч гривень для благодійного фонду "Таблеточки", який допомагає онкохворим дітям.

Варто зазначити, що Каменських влаштовувала аукціони в соцмережі, на яких продавала свої речі за символічну плату.

"Ви неймовірні ❤️ Друзі, завдяки вам за сім днів нам вдалося зібрати понад 68000 гривень на допомогу підопічним благодійного фонду "Таблеточки". Дуже приємно знати, що мої улюблені речі знайшли друге життя, а сміливі та сильні малюки отримали від вас таку велику порцію підтримки і любові. Кожен з вас зробив величезний внесок у майбутнє, в якому у багатьох дітей не буде раку 🙏 Ви зробили світ кращим ✨", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських перерахувала плюси і мінуси улюбленого жіночого атрибуту: "Весь час боїшся".

Нагадаємо, Настя Каменських звернулася до багатомільйонної аудиторії за допомогою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських підготувала для шанувальників дещо "цікавеньке": "Чекаєте?"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських поділилася неприємним досвідом з життя: "Як вам вдається?"