Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників кумедною фотографією в Insta Stories, на якій зображена його дружина Антоніна.

Як відомо, зараз зіркове подружжя проводить відпочинок на популярному гірськолижному курорті в Буковелі, де розважаються з друзями і катаються на лижах.

На одному з останніх опублікованих кадрах Мірзояна можна побачити щасливу Тоню, яка позує на тлі плаката з вишнею – логотипу радіо "Люкс фм". Чоловік не зміг стриматися і прокоментував фотографію.

"Моя вишенька на торті", - жартівливо підписав знімок з дружиною Арсен.

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories Арсена Мірзояна

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ніна Матвієнко розкрила секрети вічної молодості, як тещі Мірзояна вдається не старіти: "Мене врятували..." На думку народної артистки України, дуже важливо чистити організм і обмежити в раціоні м'ясо.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко.

Також портал Знай.uа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.