У Пенсійному фонді України продовжують роботу над сервісом "Пенсійний калькулятор". Цей онлайн-інструмент дозволить спрогнозувати рівень виплат, на які може претендувати громадянин чи громадянка після виходу на пенсію.

Детальніше про "Пенсійний калькулятор" і його оновлення розповів заступник голови правління ПФУ Олександр Малецький у відео, яким ділиться видання "Пенсійний кур'єр" на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Малецький пояснив детальніше, що завдяки оновленню сервісу, "Пенсійний калькулятор" знову пропонує можливість зробити найточніший прогноз щодо розрахунку майбутньої пенсії. На сайті можна перевірити інформацію, яка є у розпорядженні ПФУ, а також внести відомості, яких бракує — завдяки цьому прогноз вийде ще актуальнішим.

Окремо відзначається, що "Пенсійний калькулятор" дає можливість ознайомитися з накопиченим стажем — найголовнішою частиною даних, які будуть використовуватися для обчислення пенсії.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Пенсійний калькулятор, зображення ПФУ
Пенсійний калькулятор, зображення ПФУ

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.