Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова досить часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 24-річна красуня похвалилася в соцмережі результатами досить відвертої фотосесії, в якій вона знялася повністю оголеною.

Своє струнке тіло Даша оповила мотузками, а пікантні місця прикрила півоніями і руками. Гарячий образ дівчина доповнила сережками, обручкою і вечірнім нюдовим макіяжем.

"А за вікном майже весна 🌸😉", - процитувала пісню "Океан Ельзи" Ульянова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Красиво 👍", "Краса 🔥😍😍😍😍", "У ля ля 🔥🔥🔥🔥🔥", "Пушкаа🔥", "Даша, я зазвичай "глядач" в Instagram і не пишу коментарі, але це вау!!! Красуня! 👏" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Даша Ульянова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Макс Михайлюк розважився в спальні з новою пасією і показав це всім: "Дивилися?"

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова забула Макса Михайлюка і зізналася в ідеальних відносинах: "Надійний тил".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Ульянова серйозно травмувалася в дорожньо-транспортній пригоді.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Ульянова переключилася на чужих чоловіків: "Для любителів".