Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна зірка повернулася в російське вокальне шоу "Голос.Діти". Компанію у восьмому сезоні Лободі склали популярні реп-виконавці Василь Вакуленко (Баста) і Єгор Крід (справжнє прізвище Булаткін).

Цього разу співачка поділилася у своїх Insta Stories дивним роликом, на якому вона грає зі снігом на поручнях свого палацу. Судячи з відео, це було пізно ввечері та навколо нікого більше не видно. Також на задньому тлі можна помітити гори неприбраного снігу. Мабуть, в Москві зараз холодно і сніжно. Наприкінці чутно, як артистка тихо сміється. Напевно, її дуже веселить така дитяча розвага.

будинок Світлани Лободи, скріншот з Insta Stories

будинок Світлани Лободи, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

будинок Світлани Лободи, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента.

Як повідомляв портал Знай.иа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон".

Також портал Знай.иа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.