Екс-соліст групи" Время и стекло " Позитив часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя. Новий кумедний ролик він опублікував в Instagram.

На відео Він порівняв, чим відрізняється ранкова рутина дружини Потапа і відомої української співачки Насті Каменських і його. В цілому те, що роблять артисти схоже, але є нюанси, в яких і прихована вся правда.

Позитив опублікував два відео. На першому Настя показує, як чистить у ванній зуби сонна, вже після душу, закутавшись в рушник і з рушником на голові. Потім вона робить легкий масаж для обличчя роликовим масажером, потім наливає склянку води, який випиває натщесерце. І вже потім снідає омлетом з сосискою і свіжим огірком.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Ранок позитиву хоча і схоже, але трохи відрізняється. Так, хлопець показує, як чистить зуби в халаті і бандані на голові. Однак під час чищення язика у нього виникає блювотний рефлекс, потім він в бажанні прокинутися скоріше б'є себе по щоках, а замість ранкової чашечки кави або води наливає собі келишок пива.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Позитив, фото: Instagram
Позитив, фото: Instagram

Позитив, фото: Instagram
Позитив, фото: Instagram

Шанувальники прийшли в захват від забавного відео, розреготалася в коментарях навіть його колега і подруга Надя Дорофєєва.

Фанати відзначили, що його варіант ранку яскравіше і попросили викладати побільше таких відео і відзначили, що він з самого ранку п'є пиво.

" Леш, ти не вдарився?", " Твій варіант куди яскравіше)))))👏", "побільше таких відео", "Льоша зроби рум тур по квартирі будь ласка", " ой так, чистити зуби з блювотним рефлексом це життя))", " Ахаха просто мій ранок😂", " Пивасик з ранку! Наша людина!", "позитивне ранок від позитиву", "так це ранок суботи", "КРаш", " який лапочка😍 😂", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Дорофєєва натякнула про майбутнє без головного чоловіка в її житті.

Як повідомляв "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде відвезла позитиву подалі від Дорофєєвої.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських щаслива з дружиною позитиву і без Потапа.