Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

На цей раз Регіна вирішила показати, як вибрала собі професію вже в 7 років і потім змогла здійснити свою мрію. І навіть показала дитяче відео.

"Я визначилася з професією в 7 років. Ось вам відео-доказ 😂. Явно, я хотіла стати туристичним гідом🌍 😁, а вийшла 📺 - ведуча тревел шоу). Ну, ці дві професії дійсно перетинаються. І я рада, що мені вдалося втілити в життя загадане ще в далекому дитинстві бажання. На моєму прикладі ви напевно бачите, як важливо дозволяти собі мріяти", - пише Тодоренко.

Тодоренко розповіла, що при цьому у неї було не таке просте і безхмарне дитинство. І навіть були фінансові труднощі.

"Мої батьки завжди давали мені право вибору, за що я безмежно їм вдячна. Іноді через фінансові труднощі доводилося багато в чому собі відмовляти(пам'ятаю, ділили шоколадний батончик всією сім'єю на чотирьох😀), і ці обмеження не зупиняли, не закріпачували мій мозок, а навпаки активували його. Я дуже рідко говорила собі "зараз ми не можемо цього дозволити", частіше задавила питання: "А як я можу собі це дозволити?"І майже завжди знаходила рішення, а якщо не вдавалося досягти бажаного, фокусувалася на тому, що приносило мені задоволення - на мистецтві(хореографія, театр, гра на бандурі, фортепіано, хор)", - пише Тодоренко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Регіна Тодоренко показала, що робить їй дуже боляче.

Як повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко зізналася, що на чоловіка Влада Топалова більше немає часу.

Також "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" підвела підсумки свого життя.